8 Ağustos 2019 Perşembe

Vrf Klima

VRV Uygulamasında Dikkat Edilecek Hususlar

VRV Uygulamasında Dikkat Edilecek Hususlar

Her yatırımcının Vrv klima sistemi tercih sebebi farklıdır. Otel yatırımcısının Vrv klima sistemine karar vermesindeki en önemli sebep maksimum konfor – müşteri memnuniyeti, sistemin sağladığı tasarruf ve devamlılık iken ; inşaat firması yatırımcısının Vrv klima sistemine karar kılmasının en önemli etkeni , sistemin yapılarda az yer kaplaması ve satış/kira yapacağı  yerlerin fiyatlarına katacağı değerdir. Bu durumda , birbirinden farklı mimaride ve farklı özellikteki bu yapılarda Vrv klima sisteminden beklentilerin de farklı olduğu görülmektedir. Dolayısıyla her projede uygulama yapmadan önce uzmanlar tarafından projeye özel detaylı çalışma yapmak sistem uygulama öncesinde alınacak en doğru karardır. Projeye özel tasarım ve detaylı çalışma yaptırmak için Teal iklimlendirme sistemleri ile irtibata geçip, uzman kadrosundan fikir alabilirsiniz. 


Projeye özel çalışma yaparken ilk olarak talebi ve amacı iyi analiz etmek gerekir. Sonuçta hiçbir yatırımcı Vrv klimada kullanmaya ihtiyacı olmayan özelliğe para harcamak istemez. Ya da asıl ihtiyacı olan bir özelliği bulundurmayan bir Vrv klima cihazını satın almak istemez. 

Vrf Klima Sistemleri Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir ?

Vrf Klima Sistemleri Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir ?

VRF klima sistemleri satın alırken üretici veya ithalatçı olan firmanın öncelikle iyi bir marka olmasına dikkat edilmelidir. Konusunda uzman kişiler ile görüşülmeli ve satın alma yaparken VRF klima sistemleri servis ağının geniş olduğu bir marka ile yola devam edilmelidir. VRF klima sistemlerinin ses seviyesinin düşük olduğu , enerji verimliliğinin ise yüksek , teknik özelliklerinin iyi seviyelerde olduğu ve şık iç ünitelere sahip cihazlardan seçilmelidir. Konfor ve nem seviyesinin dengeli olduğu bir ortam oluşturmak için sağlıklı nem alma özelliği olan VRF klimalar seçilmelidir. Isıtma içinde iyi bir klima arıyorsanız , VRF klima sistemlerinde sürekli ısıtmalı model tercih edilmelidir. Hem ısıtma hem de soğutmada verimli inverter özelliklere sahip VRF klimalar , enerji harcaması bakımından split klimalara oranla %50 % 60 oranda tasarruf sağlamaktadır.


VRF Klima Projelendirme ve Uygulaması için Bize Ulaşın !

  • Yakuplu Mah. Hürriyet Bulvarı No:111 Ahmet Ziya Apt. K:3 D:5 - Beylikdüzü / İstanbul

  • +90.212 550 35 70

  • +90.212 550 35 71

  • VRF Klima | VRV Klima

www.vrvdaikin.net


 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder