21 Haziran 2019 Cuma

VRV Klima

VRF Klima Fiyatları

VRF Klima Fiyatları

Vrf klima fiyatları, yatırımcılar için büyük önem taşımaktadır. Kullanılacak Vrf klima sisteminin ; işletme maliyetlerindeki avantajı ve arıza oranlarının düşük olması , yatırımcıların ilgisini çekmektedir. Ayrıca periyodik bakımının diğer sistemlere göre daha az maliyetli olması da avantaj sağlamaktadır. Peki Vrf klimanın fiyatı nedir? Yatırımcıların ne kadar bütçe ayırması gerekmektedir? Vrf klima fiyat çalışması yapılırken hangi hususlar dikkate alınmalıdır?

   Vrf klima fiyatlandırılması yapılırken; öncelikle proje çalışması yapılması gerekmektedir. Yatırımcı ilk olarak projesi hakkında Teal iklimlendirmeden talepte bulunur. Bulunduğu talepte proje ile ilgili; isim, lokasyon (bulunduğu il/ilçe), projedeki mahallerin ne amaçla kullanılacağı ve mahallerle ilgili bilgi vermektedir. Teal iklimlendirme sistemleri mühendisleri de aldıkları bilgiler doğrultusunda yerin VRF klima projesini çizmektedirler. Çizilen Vrf sistem projesi neticesinde hangi mahallere hangi kapasitede / kaç adet klima ve kaç metre Vrf bakır boru alt yapısının kullanılacağı yönünde keşif listesi oluşturulur. Oluşturulan keşif listesi ile birlikte fiyat analizi yapılıp , yatırımcıya fiyat teklifi iletilir.

Blog Yazımınızın devamı için VRF Klima internet sitemizi lütfen ziyaret ediniz.

 


VRV Klima Bakımları Nasıl Yapılmalı ?

 

VRV Klima Bakımları Nasıl Yapılmalı ?

Hem kışın hem de yazın kullandığımız Vrv klimalar , özellikle ev ve ofis gibi ortamlarda konfor sağladığından düzenli olarak bakımlarının yaptırılması cihazın ömrü açısından büyük önem taşır.

Vrv klimaların bakımları , işinin ehli olan uzman kişiler tarafından yapılmalıdır. Klima bakımları yılda 2 kez yaptırılmalıdır. Bunun için en uygun zamanı  kış ve yaz mevsimleri başlamadan seçilmelidir.

VRV Klima Bakımları yazımızın devamı için VRV Klima İnternet sitemizi ziyaret edebilirsimiz.

 

Önceliği daima çevre, kalite ve inovasyona veren Teal İklimlendirme Sistemleri ; ısıtma ,soğutma ve havalandırma sistemleri alanlarında hizmet vermektedir.

Satış öncesi ve sonrasında memnuniyeti sağlamayı misyonu edinen Teal İklimlendirme ''anahtar teslim'' uygulamalar yapmaktadır.

Teal iklimlendirme Sistemleri olarak siz değerli müşterilerimizle  çalışmaktan kıvanç duyarız. 

Çalışmalarınızda esenlikler dileriz.

VRF Klima ve VRV Klima konusunda uzman ve profesyonel 

 

VRF Klima Projelendirme ve Uygulaması için Bize Ulaşın !

  • Yakuplu Mah. Hürriyet Bulvarı No:111 Ahmet Ziya Apt. K:3 D:5 - Beylikdüzü / İstanbul

  • +90.212 550 35 70

  • +90.212 550 35 71

  • VRF Daikin

www.vrvdaikin.net

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder